sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

1vee

Tänään siitä on vuosi kun Toivo syntyi. Vuoteen on mahtunut paljon, moni sanoi että eka vuosi on rankin ja niin todellakin toivon. Niin monta itkua, mutta onneksi niin monta onnen ja ilon hetkeä. Monia tunteja sairaalassa, monta verikoetta, monta ruiskua lääkkeitä, monta oksennusta ja monta vaihdettua vaippaa. Lapsiperheen arkea maistettuna sairaudella. Vuodessa oppinut kuinka tärkeitä ne ihan pienet asita on. 


Tänään onkin sitten juhlittu tätä mahtavuutta, jotenkin päivä sai erilaisen merkityksen kuin tytöillä. Yksivuotiaan iän saavuttaminen ei ollut mikään itsestään selvyys Toivon kanssa. Toivo yritti puhaltaa kakusta kynttilänkin, mutta paljon kivempi olisi ollut tyrkätä käsi sinne kakkuun. Puhaltaminen ei ihan vielä onnistu, mutta paljon uutta Toivo on viime aikoina oppinut. On alkanut esimerkiksi osoittelemaan ihmisiä ja asioita. 


Toivo rakastaa myös heitellä tavaroita ympäriinsä, mutta nyt on löytänyt uuden hauskuuden. On aivan mahtavaa antaa tavara jollekin ja saada se takaisin. Myös "köydenveto" on hauskaakin hauskempaa. Lahjoissa parasta oli paperit. Toivo ei vielä ymmärtänyt että sieltä sisältäkin paljastuu jotain mukavaa vaan olisi varmaan repinyt papereita koko päivän.


Kiitos kaikille päivässä mukana olleille, ootte tärkeitä.

1 kommentti:

Piia kirjoitti...

Ihana Toivo, Paljon Onnea pikku herralle! =)