tiistai 27. tammikuuta 2015

Kuumeilua

Niinhän se tauti sieltä tulla tupsahti kun ei olisi saanut. Sisukas tauti on ollutkin. Toivo oksensi perjantai aamuna eteiseen kun oltiin lähdössä hoitoon/töihin. Kyllähän meillä välillä muutenkin oksennellaan, mutta siihen on syynä yleensä itku heti maidon letkuttamisen jälkeen tai päätön riehuminen. Nyt ei ollut mennyt maitoja vielä ollenkaan. Kuume nousi muutamassa tunnissa. Kuume on sahannut nyt pe-ma ees taas ja välillä poika on oksennellut. Aika rajalla oluut että lähdetäänkö lääkäriin näytille. Kuumeen noustessa on puhti ollut pois ja kun se on laskenut on taas jaksanut touhuta ja jutella. Ei sitten olla menty. Eilen kyllä soittelin jo varuiksi lupaa mennä suoraan lastenpolille ilman terveyskeskus käyntiä välissä. Isosiskokin on saanut osansa taudista. Tänään on ensimmäinen päivä kun tuntuu helpottavan. Poika on virkeä, leikkii ja kinaa siskojensa kanssa. Toivotaan nyt ettei enää illalla nouse kuume uudestaan.

No näin ollen ei sitten lähdetty Helsinkiin, jos kysessä olisi ollut normaali vatsatauti ilman kuumetta olisi mahkuja vielä ollut. Yleensähän vatsatauti kestää sen vuorokauden ja toinen menee vielä toipilaana. Uutta aikaa odotellaan nyt Helmikuun loppuun. Ilmoitin myös että peruutusaikojakin saa rohkeasti tarjota. Äkkilähdöt eivät ole kauhean kivoja, mutta silloin ei ehdi stressata itse leikkausta vasta kuin sairaalassa. Yleensä sielläkin on vielä mietitty jotain juttuja. Nyt on jo monta kertaa suunniteltu siskojen hoidot, yöpymiset, työjutut että eiköhän mene jo vanhalla kaavalla valmiiksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ne taitaa olla talvipöpöt nyt kovasti liikkeellä. Paranemista sinne ja toivottavasti leikkauskin onnistuu piakkoin, olettehan sitä jo niin kauan 'odottaneet'.
Marsa