torstai 9. kesäkuuta 2011

Paremmalla mielellä

Helsingin reissu meni kaikin puolin hyvin, mulla oli tosi hyvä fiilis sieltä kotiin tullessa toisin kuin viimeksi. TAYSissa ollutta nestettä ei sydänpussissa ollutkaan mikä piristi mieltä kummasti.

Nyt vain odotellaan, vielä 5 rv jäljellä. Oma fyysinen olo mitä mainioin vaikka hellettä riittää ja henkisesti vain odotan synnytystä enemmän kuin muuta. Esikoisen kanssa juteltu parina viimeisenä päivänä paljon Toivon tilasta, siitä mitä sairaalassa Toivolle tehdään, missä Toivo siellä on, voidaanko pitää Toivoa sylissä, jopa kuolemasta ja ihan itkemättä. Mä taidan vihdoin hyväksyä tän asian. Veikkaan että sitten kun näen Toivon teholla itken taas, pienen kultani kaikkien koneiden keskellä, mutta siellä on kaikkein paras tiedän sen.

Suurinta ressiä aiheuttaa pinnasänky, sen yhtä osaa ei löydy mistään. Joudun siis hommaan uuden sängyn! Muutenkin nyt tekisi mieli rakentaa "pesää", muille lapsille on tässä vaiheessa ollut kaikki valmiina, nyt ei mitään. Ei edes paikkaa vaatteille, joko uskaltaisi käydä ostamassa lipaston tai kaapin vaatteille?

Ei kommentteja: