lauantai 19. toukokuuta 2012

Istun ja ihan yksin

 Torstaina Toivo oppi taas uuden taidon. Oli fyssari perjantaina ihan ihmeissään. Yksin istumisesta ei ole ollut merkkiäkään ja nyt tuosta vain sen hokasi. Toivo nauraa käkättää nyt paljon ennemmän, nauttii selvästi istumisesta. Saa siinä myös leikittyä eikä kaadu vaikka touhuilee. Siskojen kanssa palloittelu on nyt paljon hauskempaa kuin ennen. Mitään itsesuojeluvaistoa ei kuitenkaan ole vaan kun lähtee kaatuun sivulle antaa mennä vaan. Siksi onkin ihan vahdittava kun istuu, mutta ah niin ihana ja hurmaava.



Äitinä tunsin valtavaa ylepyttä uudesta taidosta. Toivo vaikuttaa nyt paljon isommalta pojalta kuin ennen nyt kun ei leiki vain vatsallaan. Eihän mun vauvasta voi tulla vielä isoa, eihän? Ensi viikon tavoitteena saada poika laskeutumaan lattialle ilman suurta vahinkoa. Katsotaan onnistuuko. Ja huomatkaas toisessa kuvassa näkyvät alahampaat. Pari viikkoa niitä tehtiin, mutta nyt on molemmat näkyvillä ja toivottavasti ruokakin alkaisi taas lakkoilun jälkeen maistumaan.



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Toivo!! Mahtavaa :) Kyllä nyt maailma näyttää eriltä, kun sitä vähän korkeammalta pääsee katsomaan, ja veikkaanpa että teilläkin oksentelu vähenee kun istuma-asento on löytynyt.
t. PEG-mamma