tiistai 15. toukokuuta 2012

Toivo tänään 10kk

Niin se aika vyöryy vauhdilla eteenpäin. Ihan Toivon syntymästä asti menty vauhdilla, mutta parhaillaankin kello tuntuu raksuttavan lujempaa kuin normaalisti. Kirjoittaminen jäänyt siis vähällä. Monta asiaa on viikkoon mahtunutkin. Suurin ja mahtavin niistä on varmastikin se, että Toivo 10kk ryömii! Hitaasti ja varmasti, tapansa mukaan, mutta eteenpäin kuitenkin. Raskasta on, kyllä sen huomaa. Heti kun saa haluamansa kääntyy selälleen huilaan. Matto otettiin pois olohuoneesta nyt Toivo saa vähän paremmin otetta lattiasta.


Viime viikolla oli myös sydänkontrolli. Kaikki entisellään, huoh. Jännitän nykyään hirveästi keuhkovaltimohaarojen kokoa. Muuten Taysilla piipahdettu noin kolme kertaa viikossa niissä INR-testeissä, eikä onneksi ole klexanepiikkejä jouduttu antamaan. Tays:n fysioterapeutin arvioinnissa käytiin ja Toivon kehitys vastaa nyt noin 5-6kk kehitystä. Fysioterapian maksusitoumus jatkuu syksylle ja sitten taas katsotaan tilanne uudestaan. Räkätautia on ilmassa ja yhden yön Toivo nukkuin sitterissä, kun yski niin hirvittävästi. Nyt onneksi vähän helpottanut. Kuitenkin lima saa aikaan oksentelua joten Toivo oksentaa oikeastaan koko päivän. 


Tyttöjen kanssa käytiin lauantaina särkänniemessä kieppumassa. Tietysti viikonloppuun mahtui myös äitienpäivän viettämistä ja olihan jollain viime viikolla synttäritkin. Nyt alkaa juhlat vähenemään ja mies jää pian isäkuukaudella. Hommia onneksi kuitenkin piisaa, kun yläkertaan tehdään yksi huone lisää. Aika siis jatkaa juoksemistaan jospa kesä kuitenkin tulisi ja pääsisi ruohikolle köllimään pikku miehen kanssa.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Mauno Toivolle,,,toivotellaan täältä Nokian mummulasta!