perjantai 11. heinäkuuta 2014

reisussa

Toivon kanssa on mukava reissata. Toivo sopeutuu nopeasti uusin paikkoihin eikä vierasta oikeastaan ketään. Moikkailee hymyillen vastaan tulijoille. Myöskään pitkät autossa istumiset eivät haittaa ja pari tuntia menee helposti yhdellä istumalla.

Juhannukseksi matkasimme itä-suomeen mökkeilemään papan mökille saareen. Toivo odotti innoissaan vene matkaa vaikka vähän jännittikin. Rannan läheisyyskään ei tuottanut ongelmia vaikka vähän pelkäsin kuinka poika saadaan pysymään poissa vedestä. Kylmä sää taisi olla avuksi. Tekemistä löytyi silti ja äiti oli tyytyväinen kun sai nukkua parina aamuna tavallista pidempään.

Tällä viikolla matkasimme Nauvoon pariksi yöksi. Maisemat olivat upeat ja sää suosi uimista. Mökki oli huono kulkuisessa maastossa ja oli mukava huomata että Toivo pärjäsi siellä hienosti ja jaksoi helteistä huolimatta kiipeillä kallioilla.

Tämän kesän reissut olivatkin siinä ellei johonkin lähelle piipahdeta. Toivon syntymäpäiviä juhlimme viikonloppuna ja ensi viikolla minä palaan töihin. Koko perheen yhteistä lomaa kertyi tälle kesälle 1,5vkoa.

Ei kommentteja: