lauantai 2. elokuuta 2014

3-vuotias

Nyt olet kolmen vanha. Osaat vihdoi hyppiä ja juosta. Nautit auringosta ja jaksat ulkoilla aamusta iltaan. Rakastat vesileikkejä; kastelet vesiletkulla koko perheen ilkkikurinen virne kasvoillasi. Kylvet ammeessa nurmikolla, uit käsipohjaa järvessä.

Pidät paljon autoista, mönkijöistä, moottoripyöristä, veneistä oikeastaan kaikesta missä on mootori. Aina pitäisi päästä kyytiin ja vieraiden autot tutkit tarkkaan.  Vielä et osaa puhua, mutta ihmiset viitot heidän auton värin mukaan. Oletkin oppinut hienosti viittomaan ja nyt sinua on helpompi ymmärtää.

Olet meidän perheen pieni velmu, huumorintajusi on verraton. Rakastat siskojasi ylikaiken ja haluat aina olla siellä missä hekin. Iltaisin käperryt äidin syliin ja haluat kuulla taas puppekirjan tarinan ja tietysti avata luukut ihan itse.

Kolme vuotta on lyhyt aika, mutta sinulle se on saavutus. Olemme kulkeneet pitkän matkan ja vielä on matkaa edessä. Kuljen sen kanssasi, pidän kädestä ja lohdutan, itken puolestasi, nauran kanssasi, iloitsen vuoksesi ja ennen kaikkea rakastan. Kiitos näistä kolmesta vuodesta, toivotaan että joskus saamme laittaa nollan perään.

Onnea elämäni sankari!

Ei kommentteja: