torstai 2. helmikuuta 2012

Kyllästyminen

Olen siinä vaiheessa vanhempainvapaatani, että kyllästyttää. Kyllästyttää pestä tuttipulloja, kyllästyttää vaihtaa vaippaa, kyllästyttää arjen rutiinit. Kaikki on niin tylsää. Ärsyttää laittaa lapsille joka päivä ruoka samaan aikaan pöytään. Toisaalta jos meillä ei olis tarkkoja rutiineja olisi arki paljon vaikeempaa. Lapset rakastaa rutiineja, äiti ei. Siis voitteko uskoa, mulla kenellä on melkein viikottain joku lääkäri tai vastaava keikka Toivon kanssa niin kyllästyttää. Meillä on aika paljon kaikkea ylimääräistä menoa, kun vertaa samanikäisen lapsen menoihin. Ei pitäis valittaa kun mitään ihmeellistä ei tapahdu, pitäis olla vaan tyytyväinen. Parempi näin. Mutta olen sellainen ihminen luonteeltani, että tarvitsen haasteita ja vaihtelua. Onneksi olen päässyt rakkaan harrastuksen pariin nyt monena iltana, tuo vähän vaihtelua rutiineihin.Toivon kuulumisia vielä, poika on edelleen räkäinen vasta nyt lima tuntuu irtoavan. Aamulla niistäessä tulee kunnon satsit. Syömistä ollaan harjoiteltu vaihtelevalla menestyksellä. Lihat otettu mukaan valikoimaan, porsas maistui hyvin ja nauta ei ollenkaan. Osa hedelmäsoseista menee paremmin, yksi päivä meni jopa 1/4 purkillista. Neuvolassa käytiin tällä viikolla ja paino 6860g eli hienot 345g tullut kahdessa viikossa lisää. Ravitsemus suunnittelijan soittoa odottelen, miten taas jatketaan. 

Posti toi kirjeen Helsingistä ja leikkaus oli nyt sitten 23.2. Vain kaksikymmentä päivää ja pitäisi olla siellä. Epäilen saanko poikaa siihen mennässä eroon räkätaudista. Omat fiilikset on sekavat, toisaalta on huojentavaa, jospa Toivon olo siitä paranisi. Toisaalta pelottaa viedä sinne, mitäs jos ei uusi systeemi toimikkaan. Voisiko jäädä vain kotiin ja mennä näillä mitä nyt on? Välillä itse sokeutuu Toivon huonolle voinnilla, se tuntuu ihan normaalilta, mutta kun vertaa terveeseen niin johan taas muistaa missä mennään. 

Huomenna pitäisi tulla fysioterapeutin ekalle käynnille. Mielenkiinnolla odotan. Taysin fyssarin lausunto tuli. Motorinen kehitys vastaa n. 4kk ikätasoa muilta osin paitsi vatsamakuu ja alaraajoihin varaamisen osalta taidot harjaantumattomat.

2 kommenttia:

hb kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani :)

Anonyymi kirjoitti...

vaikka nyt tuntuukin raskaalta ja kyllästyttää välillä,Muista että tulet olemaan iloinen tästäkin ajasta,että olet jaksanut ,vaikkakin välillä ponnistellen eteen päin ja..Hienoa että pystyt tästä kaikesta avautumaa rohkeasti,,,Jaksamista sinulle ja ihanalle perheellesi....Kaikkea hyvää toivottaen.blokia seuraava