lauantai 19. tammikuuta 2013

Infektioosastolla

Eilen Toivo oksenteli jokaisen ruoan lopuksi. Ripuli on jatkunut koko ajan ja pylly alkaa olemaan tosi kipeä. Aamulla olikin huone eristetty, Toivon ripulin takia. Pian aamusta päätettiin meidät siirtää eristyksiin infektioosastolle. Toivoa hoitanut hoitaja oli tullut myös vatsatautiin ja tästä syystä tehtiin diagnoosi myös Toivole. Tiedä sitten mistä tartunnan saanut. Tänään oksentelua on vielä ollut, mutta maltillisempaa.

Toivo oli ihmeissään uudesta paikasta ja äidillä tuli tippalinssiin. Koska nämä vastoinkäymiset lopuvat? Antibioottia jatketaan ainakin viikonlopun yli. Tulehdusarvot olivat 30. Kuivumaan ei ole onneksi päässyt ja aloitettiin vielä suonensisäisen nesteytys. Kanyylikin meni tukkoon ja uutta jouduttiin pistämään tosi monta kertaa. Unet jäi Toivolla tänään vähiin ja nukahti jo seitsemältä. Viiminen tunti leikittiin pehmoleluilla nukketeatteria. Toivo tykkäsi kovin ja äidilläkin oli hauskaa keksiä satuja. En muista koska olisin leikkinyt nukketeatteria. Nyt vain toivotaan ettei äitikin tule kipeäksi. Muuten Toivo joutuu viettämään päivät yksin eristyshuoneessa.

Ps. Hassusti kuvat kääntyvät väärin päin kun blogailen sovelluksella, enkä saa niitä käänettyä oikeinpäin. En myöskään saa kuvia tekstin väliin. Onko jollain vinkkejä?1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voimia! Toivottavasti suunta jo parempaan päin.