tiistai 12. huhtikuuta 2011

Käytännön asioita

Moni käytännön asia vaatii nyt muutosta ja ratkaisua. Ensinnäkin Toivo syntyy Helsingissä eikä tässä lähellä Tampereella, joten joudumme majoittumaan sinne. Todennäköisesti minä joudun menemään hyvissä ajoin odottelemaan koska synnytys käynnistyy ja mies pyörittää kotia täällä. Tytöt tarvitset myös hoitopaikan vauvan synnyttyä varmaankin noin viikoksi, jotta saamme itse rauhassa sopeutua Toivon tilaan. Hankalaahan tässä on se ettei sitä tiedä koska Toivo päättää syntyä.

Todennäköisesti olemme Helsingissä pidemän aikaa, joten karvaiset kaverimme tarvitsevat myös hoitopaikan. Periaatteessa voisihan ne ottaa mukaankin, mutta joutuisivat olemaan uudessa paikassa aika paljon keskenään joten en usko sen toimivan.

Esikoisen koulu alkaa elokuussa ja todennäköiseti olemme vielä silloin Helsingissä, nyt pitäisikin keksiä miten koulun käynnin aloitus oikein onnistuu.

Ärsyttää kun mikään ei ole varmaa vaan kaikki on hyvinkin epävarmaa. Veikkaan ettei mikään mitä suunnittelen tule menemään niin. Kaikkiin käytännön ongelmiin on monta ratkaisua ja veikkaankin että vain aika näyttää miten tullaan toimimaan. Nyt on vain mielessä pyörivät nuo käytännön jutut varmaankin siksi, että on ainoa konkreettinen asia mitä voin tällä hetkellä tehdä.

Ei kommentteja: