perjantai 23. syyskuuta 2011

Hymy

Tuo ihana äidin lepyttäjä. Sillä saa itsensä taas hyvälle tuulella kun pieni ihminen katsoo totisena silmiin ja sitten leväyttää maailman ihanimman ja leveimmän hymyn. joka kerta olen aivan myyty tälle pienelle hurmuri herralle.Syöminen on edelleen yhtä säätämistä. Toivo näyttää selvästi jos ei ole syömis tuulella ja työntää kielellä pullon pois suusta ja valuttaa maidot suupielestä ulos ja itkee. Noin kerran päivässä tulee hyvä hetki ja silloin ruokaa menee noin 20 ml. Painoa oli tullut mukavasti, nyt Toivo painaa 3820g ja saatiin ravitsemusterapeutilta lupa pidentää yöllä syömisen väliä. Aika mahtavaa.Vatsavaivat jatkuvat, joka kerran kun pieru tai kakka on tulossa sitä saattelee itku kohtaus. Välillä se kestää ihan hetken välillä tunti tolkulla. Ja tosiaan tuota kakkaa on jokaisessa vaipassa. Vaipoista puheen ollen, ei onnistunut meidän kestovaippailut, on liian kuuma paketti Toivolle. Oli ihan hikinen vaipan alta ja selvästi asiasta harmissaa. Kokeillaan vähän vanhempana sitten uudestaan. Tässä mallia huutamisesta.
Olen myös erittäin onnellinen että ollaan tälläisessä tilanteessa nyt, että kaikki on mennyt suht hyvin tilanteeseen nähden. Olen myös erittäin surullinen perheen puolesta joka ei ole yhtä onnekas ja toivon kyseiselle perheelle paljon voimia jaksaa näinä vaikeina päivinä.

p.s pahoittelen huonoja kuvia, Mea kun on innostunut kuvaileen ja itse ei enää oikeastaan muista niin käytetään 3vuotiaan valokuvaajan otoksia.

Ei kommentteja: