torstai 12. kesäkuuta 2014

katetroinnin esitutkimukset

Keskiviikkona matkasimme Toivon kanssa Helsinkiin esitutkimuksiin. Katetrointi olisi tiedossa perjantaina. Matka meni leppoisasti, Toivi leikki leluillaan ja nukkui viimeisen 10 minuuttia 2 tunnin matkasta :)
Tutkimukset sujuivat nopeasti ja Toivo oli reipas oma itsensä. Hoitajat saivat aina lentosuukon kun saatiin homma tehtyä. Ja mitäs kaikkea siellä tehtiinkään? Oli keuhkokuvaa, labraa, puntarilla käynti ja pituus, verenpaineet kaikista raajoista, saturaatiot ja ekg. Lastenlääkäri katsoi korvat ja kurkun ja kuunteli keuhkot. Ultraa ei kardiologi kokenut tarpeelliseksi. Ultraavat ennen katetrointia kun on jo unessa. Lisäksi keskusteltiin tämän hetken voinnista ja itse katetroinnista. Anestesia lääkäri ei ehtinyt juttelemaan joten lähdimme kotiin puoli neljän aikoihin juhlistamaan vappua. Päivä oli helppo, mutta raskas. Paljon odottelua pienessä leikkihuoneessa. Toivo tosin viihtyi siellä mainiosti eikä olisi halunnut lähteä kotiin. Halusi vielä että hoitaja pukee ulkovaatteet ja niinhän ihana hoitaja sitten teki :)
Hyvillä mielin huomiseen päivään. En ole kauhean huolissani. Tietysti se yksi mutta aina nousee mieleen, mutta se sysätään tiukasti syrjään.

Ei kommentteja: