tiistai 2. elokuuta 2011

18. päivä

Toivo pääsi tänään sydänosastolle, JES! Taas askel kohti parempaa. Omat rutiinit heittikin häränpyllyä ja nyt pitäis keksiä toimiva ratkaisu tälle meidän sakille. Pari päivää kun pyöritään niin eiköhän sopivan vaihtoehto ala löytymään. Mea oli ihan ihmeissään, että mihin me nyt mennään kun ei mentykkään teholle. Uusi paikka ei jaksanut kuitenkaan viehättää vaan olisi pitänyt päästä heti leikkimään. Toivo meni osastolle ylipaineletkun kanssa ja dreenitkin ovat edelleen paikallaan. Päivän maitoja ei yritettykkään pullolla, ettei pieni mies väsy liikaa päivän hommista. Monakin pääsi sitten isosiskona tärkeään ruokintatehtävään. Tutin syöntiä ollaan koitettu harjoitella ahkerasti, jospa huomenna osattaisiin pulloakin syödä paremmin.

p.s. lypsypäätös tehty ja alan vähentämään lypsämistä josko se maitokin loppuisi, ei jaksa enää ressata siitäkin

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä siittä lapsesta ihan kunnollinen tulee vaikkei se enää saisikaan äidinmaitoa (kuinka arvokasta tahansa olisikin). Tärkeintä on myös sinun oma jaksaminen ja hyvinvointi, mitä siittä tulee jos äiti on aina kireä ja stressissä. Kiva kuulla että olette jo päässeet osastolle, suuri askel taas eteenpäin.
Sari

Viljan äiti kirjoitti...

Onnittelut Osastolle siirtymisestä <3 Toivottavasti pulloreenit on onnistuneet! Mutta kyllä sillä letkullakin masu täyttyy, niin kauan kun on tarpeen. Ehkä ihan hyvä päätös se lypsämisen lopettaminen, jos vaikka se cyrus-dieetti kestää pitkäänkin. Oikein mukavia päiviä osastolle ja VOIMIA!

Noora ja Vilja