tiistai 9. elokuuta 2011

25. päivä

Lääkäri poisti tänään Toivolta ylimääräisenä laitetut ompeleet. Toivo ei tykännyt yhtään koko hommasta ja rauhoitteluun meni pitkä tovi. Maidot laitettiin sitten suoraan letkuun kun toinen ehti juuri nukahtaa ennen ruokailua. Ravintoterapeutti kävi juttelemassa ja kertoi kuinka Monogen maito lopetellaan. Nostettin myös maitomäärää ja jätettiin ravintolisät pois.

Toivo on tälläisen pohtivan näköinen useasti


Lääkäri soitteli tänään TAYSsiin ja päättivät että ambulanssi kyyti tulee huomen aamulla meitä noutumaan!! Äiti ei usko todeksi, että sinne päästään ennen kuin ollaan menty Hämeenlinnan ohi. Nyt on ilta pakattu ja siivottu. Kiitos Tuijalle ja Kaukolle majapaikasta!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa!
Toivo on kasvanut ja toipunut...
Teillä on sitten isoja muutoksia, kun yksi aloittaa koulun ja toinen vaihtaa kaupunkia ja sinä pääset KOTIIN. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin, piiiiitkäää pinnaa varmaan tarvitaan ja sitä huolensietokykyä aina vaan, mutta iloa kaiken keskelle! T.Päivi
(Aili ja Mona olivat muuten viimeksi yhdessä leikkiessään päättäneet isona muuttaa saman katon alle, aikovat kuulemma viettää leppoisaa elämää :D)