sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Tiedättekö

sen tunteen kun olet juuri vaihtanut lapsen vaatteet, kun ripuli kakka on tullut yli vaipan ja kun on kulunut minuutti niin lapsi pulauttaa maidot niin että kaikki vaatteet kastuvat? Tiedättekö sen tunteen kun vaihdat vaipan toisen perään kun sitä tavaraa vaan tulee? Tiedättekö sen tunteen kun saatkin vaihtaa vain pelkän pissavaipan? Tiedättekö sen tunteen kun lapsi pulauttaa vain kolme kertaa päivässä? Tiedättekö sen tunteen kun kakka onkin hiukkasen paksumpaa? Näissä merkeissä meillä vaihtui uusi vuosi. Tänään ollaan siis juhlittu ja jotakin ihan muuta kuin vuotta 2012.


Juhlittu myös Toivon uusia taitoja. On oppinut nostamaan jalat ylös ja näin ollen kääntyy nyt toiselle kyljelleen. Vauhtia piisaa ja ilmeet on aika vekkuleita. Ei taida tuostakaan mitään rauhallisuuden perikuvaa tulla. On myös muisteltu edellistä vuotta. Rankkaa on ollut, eikä taida tämän vuoden alkupuolikaan helppo olla. Toiveissa on, jospa loppuvuodesta helpottaisi.Vuonna 2010 uuden vuoden aattona käytiin ensimmäisessä ultrassa, silloin kaikki näytti hyvältä eikä olisi voinut uskoa mitä seuraavana vuonna saadaan kokea. Uuden vuoden lupauksen tein itselleni, nyt aloitetaan kiinteiden opettelu oikeiden kunnolla.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin oli toi pulauttelua tooosi paljon alkusyksyllä ja välillä nytkin. Kerimme vaan vaihtaa vaatteet ja taas pulautteli, lääkkeet ym tuli ylös. Tiedän tunteen:(meidän poika leikattiin kesäkuussa coa:sta ja heinäkuun lopulla uudestaan samasta viasta, asd ja HAA. Tsemmppiä teille vanhemmille, on rankka kun lapsi on sairas. Odotamme kans pegletkun leikkaukseen koska poika ei syö ollenkaan eli nml kautta kaikki menee, vähän kiinteä menee mutta on niin olematonta...Poika täyttää 7kk tällä viikolla...
T:Marie

keiju kirjoitti...

Marie,tuo pulauttelu on niin raskasta :(Tsemppiä pegletkun laittoon ja arkeen ylipäätään.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti!Jåå, todella, mut nyt on hyvä tilanne,alku oli paha, oltiin 3kk sairaalassa et poika toipuisi, mutta teillä on kyllä paljon pahempi tilanne, sydäntilanne oli hyvässä mallissa meillä marraskuussa. Kontrolleissa käydään 3kk välein vaan nyt.