lauantai 18. huhtikuuta 2015

4. päivä, ei niin hyvä päivä

Toivo oli jo aamu pesuilla itkuinen ja vähän kipeän oloinen. Yölläkin oli saanut morfiinia pariin otteeseen. Mitä pidemmälle päivässä päästiin niin itkun määrä kasvoi kipu kohtausten myötä. Valitteli vasenta kylkeään aina aikansa ja lopulta nukahi hetkeksi kun väsähti huutamisesta. Lääkettä kipuihin kyllä sai, mutta ainakin minusta tuntui ettei ehkä tarpeeksi.

Edellisenä päivänä oli repinyt vasemmalta sen yhden dreenin ja pyydettiin lääkäri ultraamaan,  jos sinne olisi alkanut kerääntymään nestettä mikä selittäisi kivun. Vasemmalta ei löytynyt nestettä, mutta oikealla puolelta löytyi. Oikean puolen dreeni on jossain vaiheessa siirtynyt ylös ja nesteet ovat alkaneet kerääntymään pallean ja keuhkon taakse. Kipujen uskotaan nyt johtuvan tästä. Vielä tänään kirurgin pitäisi laittaa dreeni nukutuksessa paikoilleen. Viimeistään aamulla, jos tänään ei onnistu.

Oma olo on ollut voimaton kun ei ole voinut tehdä oikein mitään lapsensa oloa helpottamaan. Toivottavasti huomenna näen paremman tuulisen pojan.

1 kommentti:

Piia kirjoitti...

Parempaa päivää huomiselle! Voimia pienelle ja perheelle <3