torstai 16. huhtikuuta 2015

2. Päivä

Jano, voi pojan tuskaa kun huutaa vuorotellen vettä ja mehua. 5ml kerralla saa ruiskulla itse juoda. Väliä pidetään seuraavaan ruiskulliseen reippaasti. Ajatuksien harhauttamiseen on yritetty puppe kirjaa, turtles ukkoja, dvd:n katselua ja tablettia eikä mikän auta.

Aamupäivällä poistettiin kaksi dreeniä ja sai silloin mehevät kipulääkkeet, sen jälkeen onkin nukkunut vihdoin sikeää unta. Välillä herännyt juomaan ja puhaltelemaan pulloon joka toimii keuhkojumppana. 

Äidille on kovin vihainen, eikä viimeisellä vierailulla suostunut puhumaan kuin hoitajalle. Minulle vain murisi, jopa äidin silittely sai murisemaan.

Toivo on onneksi shut rauhallinen eikä ole tarvinnut lepositeitä ja antaa hoitajien itseään hoitaa. Klexanen pistäminenkin oli aamulla ollut helppo juttu.

Lääkkeitä on tänään päästy reippaasti vähentelemään ja osa on lopetettu kokonaan. Jatkuvana menevät vielä adrenaliini, milrione (kuinka ikinä kirjoitettiinkaan) morfiini ja rauhoittava. Typpi menee happiviiksiin. Lisäksi  kortisoni, kahta eri nesteenpoistajaa, revation, marevan, joka aloitetaan tänään ja sen rinnalla klexane hetken aikaa.


1 kommentti:

Satua kirjoitti...

Tasaista toipumista teille sinne <3

Ensin Juusolla oli kanssa kauhea jano ja ihan hirveää, kun piti rajoittaa. Pari päivää myöhemmin sydänosaston puolella sitten jo pakkojuotettiin, että saatiin menemään tarpeeksi nestettä.