torstai 15. joulukuuta 2011

Toipumista kateroinnista

Toivo on super väsynyt, nukkunut suurimman osan päivästä. Poskista näkee vähän turvotusta, poika näyttää oikein hyvin syöneeltä vaikka oikeasti sai tänään ekan maitotipan kahdeltatoista. Viime yön olikin kiukunnut kun oli vatsa tyhjänä. Nesteet jatkuvat huomiseen ja silloin olisi tarkoitus nostaa maito-annos normaaliin 120ml kerralla.  Toivon ääni on ihan käheä eilisestä huutamisesta ja itku kuullostaa nyt ihan hirveeltä. Vähän jaksoi kuitenkin olla hereillä ja muutaman kerran hymyilläkkin. Tutti on kyllä nyt taas tärkeä, kotona meinasi jo lopettaa senkin syömisen kokonaan.



Peg-letkuakin päästiin siis maidon aloittamisen myötä kokeilemaan. Aikalailla sama homma kuin nenämahaletkun kanssa. Teen tuosta pegistä paremman jutun kun pääsen itse kunnolla perille sen saloihin. Huomisessa kokousessa Toivon asiat esillä ja sitten selviää tarkempi jatkosuunnitelma.
Itsellä oli aamulla vielä vähän heikko olo, mutta illalla kävin sairaalassa kun olo päivän aikana normalisoitui. Tässä vielä Helsigin terveisinä kuva lastenklinikan rappusissa vilistävistä muumihahmoista.





Ei kommentteja: