lauantai 23. heinäkuuta 2011

8. päivä

Toivon tila vakautunut entisestään. Tuli hyvä mieli visiitillä. Relaksoiva lääke lopetettu ja nyt Toivo jo liikuttelee päätänsä ja raajojansa ja ilmeilee. Näyttää siis jo enemmän itseltään vaikka turvotusta vielä paljon jäljellä, kuitenkin laskemaan päin. Maitoakin jo aloiteltiin "hurjalla" 2ml määrällä nenämahaletkuun, muuten ravinto menee suoneen. Osaa lääkkeistä vähennetty. Kipulääkettä lisätty nyt kun relaksoivaa ei enää ole.

osa lääkearsenaalista, kaksi vielä uupuu kuvastaJoka päivä opin jotain uutta. Ihanat hoitajat jaksavat selittää asiat aina vaan uudestaan. Kaikki puhuvat selkokielellä, niin että maallikkokin tajuaa. Lääkäri kertoo tilasta aina jotain vaikka itse ei kysyttävää keksisikään. Pikkuhiljaa alkaa itsekin ymmärtään kaikki koneet ja tietää ovatko arvot kuinka kohdillaan.

melkein koko hoitokompleksi

hengityskoneen monitori


saturaatio arvot pään- ja munuaisten alueelta 

Nyt vain odotan tuleeko takapakkia vai ei. Kuten lääkärikin sanoi, usein tehohoidossa tulee nopeasti takapakkia, mutta myös harppauksia eteenpäin. Nyt kuitenkin hyvillä mielin illan visiitille.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Sinulle sinne piippaavien laitteiden äärelle. ONNEA ja kärsivällisyyttä ja luottavaista mieltä! Pikkuinen Toivo on nyt parhaassa paikassa, saa parasta hoitoa ja kuvien perusteella näyttää sinnikkäältä pikkukaverilta.
Kiva kun kirjoitat tätä blogia. Renkaiden häviäminen kuulostaa uskomattomalta tuon kaiken keskellä!
Lämpimin ajatuksin Päivi ja Aili (joka tosin juuri lähti Monan kanssa iloisesti yökyläilemään...)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanaa kuulla että Toivon tila kohenee .Meillä on onneksemme taitavat lääkärit.Kiitos tästä blogista näin saamme tietoa koko ajan.Voimia.Olette ajatuksissamme.T Maisa ja Osku

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että Toivolla menee nyt tasaisesti. Ihana lukea hyviä uutisia. Jaksamista, Annukka+Piiperö

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

bongasin tämän blogin nyt vasta fb-profiilistasi. Todella hienoa, että jaksat ja haluat jakaa Toivon tarinan sekä omat tuntemuksesi. Toivotan sydämestäni toipumista Toivolle ja jaksamista koko perheelle!

-Riina H.

PS. Tytöt ovat aivan sun näköisiä :)