lauantai 17. maaliskuuta 2012

4. päivä

Aamuyöstä oli kaikki dreenit poistettu, yhdestä oli kuitenkin päässyt menemään ilmaa ja keuhko oli mennyt lyttyyn. Uusi dreeni laitettiin sitten kylkeen. Kaikki kuitenkin asian suhteen ok. Aamulla Toivo oli vielä vähän pökkelössä, koska oli saanut lääkityksen dreenin laittoa varten. Katseli kuitenkin virkeänä ympärilleen ja hoitajaakaan ei vierastanut.


Puolen päivän aikaan lopetetiin rauhoittava lääke ja puoli kahden vierailulla Toivo oli jo ihan oma itsensä. Suosikki puuhaa oli repiä isiä parrasta. Asentoa sai korjata koko ajan kun mennä vönkersi sängyssään. Kamalasti vielä rohisee ja imuja saa tehdä aika useasti. Ja siitähän Toivo ei tykkää. Tänään näin ekan kunnon kiukkukohtauksen ja kyllä on väri niin paljon parempi kuin ennen hermoostuessa. 


Tyttöjen kanssa käytiin aamupäivällä Korkeasaaressa ja tytöt pääsivät myös katsomaan veljeä tänään ekaa kertaa. Hoitajia olin pyytänyt laittamaan peiton päälle, etteivät tytöt kauhistu. Monapa ensi töikseen kurkkasi peiton alle, että miltäs se veli nyt näyttää. Käytiin sitten kaikki läpi, että mitä sieltä löytyy. Toivo oli super innossaan siskojen näkemisestä. Kanyyleita on tänään lähtenyt kolme, kun eivät ole enää toimineet. Toivo on selvästi päättänyt että nyt riittää ja huomenna aamusta mennään osastolle. Äiti on iloinen. Oli niin ihana nähdä poika omana itsenään ja meillä oli oikein mukavia hetkiä tänään, vaikka teholla ollaankin. Huomenna pääsee sylittelemään, odotan innolla.

3 kommenttia:

Lina kirjoitti...

Tsemppiä Toivolle! :)

Kyllä saadaan olla Suomessa kiitollisia että meillä on loistava terveydenhuolto! Ja erinomaiset lääkärit!

Anna kirjoitti...

Hienoa, että leikkaus sujui ilman suurempia ongelmia ja Toivo toipuu :)

TirriLiisa kirjoitti...

Ihana hymy sieltä tulee:) Tsemppiä ja jaksamista!!