torstai 15. maaliskuuta 2012

päivä 2. ja 3. päivän aamu

Olin eilen niin väsynyt kun tultiin sairaalata, että kaaduin suoraan petiin. Eilen saatu vähennettyä sydämen tukilääkkeitä niin että vain yksi on jäljellä. Morfiinia myös vähennettiin roimasti. Typestä myös vieroiteltu ja aloitettu sen takia reavation "suun kautta". Hengityskonetta säädettiin pienemmälle ja loppu päivästä antoi vain apuja hengittämiseen. Toivo teki paljon itse. Toivo voi vakaasti ja availi välillä silmiään ja heilutteli käsiä ja jalkoja. On ollut onneksi ihan rauhallinen. Vähän tuo ilme näyttää sekavalta.


Turvotus ei ole juurikaan laskenut, mutta ei lisääntynytkään. Nesteytys on päällä, mutta toivo pissaa itsensä miinukselle nesteenpoisto lääkkeiden avulla. Eilen aloiteltiin myös maidot 2ml annoksilla ja maha näytti sen vetävän. Yö oli mennyt rauhallisesti. Vain silmiä availlessa oli ruvennut itkemään, hoitaja veikkasi että vierasti häntä.  Tänään aamulla on otettu hengityskoneesta irti ja kun soittelin oli happiviiksillä. Hengitys raskasta ja saturaatio tavoite ei täyte joten aikoivat laittaa ylipainekoneeseen eli nasaaliin. Nyt jännittää mennä seuraavalle visiitille katsomaan mikä siellä on tilanne.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi pientä miestä! Voimia koko perheelle!

hb kirjoitti...

voi tuota pientä urheaa prinssiä! Kaikki maailman energiat ja hyvät onnet nyt teidän perheeseen!! Toivo on vahva pieni mies.

Lina kirjoitti...

Paljon paljon paranemistoivotuksia Toivolle täältä Pohjois-Savosta!