lauantai 17. maaliskuuta 2012

päivä 5

Aamulla soittelin teholle. Yön Toivo oli viihdyttänyt iloisena hoitajia ja vähän nukkunutkin. Yritty aamulla laittaa tippa osastolle menoa varten, mutta ei onnistunut kun jalat ja kädet niin turvoksissa vielä. Aamusta poistettu myös eilen laitettu dreeni. Toivo siirrettäisiin puolenpäivän aikaan osastolle. Tyttöjen kanssa mentiin askartelu hetkeen mäkkitaloilla ja sen  jälkeen vietiin iskä Toivon luokse. Me tytöt lähdettiin lelukauppaan ostamaan Mean syntymäpäivä lahjaa. Monakin löysi jotain ostettavaa ja äiti osti myös Toivolle tuliaisen 8kuukauden täyttymisestä. Sieltä sitten sairaalalle katsomaan iloista ja touhuavaa poikaa. Tytöt viihtyivät paremmin leikkihuoneessa kuin veljen luona.  Parasta päivässä oli että äiti sai vihdosta viimein pojan syliin.


Tytöt lähtivät isin kanssa takas talolle syömään ja Toivokin rauhoittui nukkumaan. Heräsi tunnin päästä itkuisena, sai panadolia ja kun ei sekään auttanut niin morfiinia. Itkua riitti lääkkeistä huolimatta ja vasta kun maitoa oli mennyt jonkin aikaa massuun niin poika rauhoittui. Voiko olla totta, että itkisi nälkäänsä? Sitten taas vauhtia riitti. Virtaa tuntuu olevan enemmän kuin ennen, pieniä lepo taukoja ei tunnu enää tarvitsevan.


Lisähappea vähennelty osastolla reippasti, teholla meni vielä eilen 3l niin illalla meni enää alle 1. Lääkkeitä meneekin sitten komeasti. Primacor jatkaa vielä suoraan suoneen ja myös nesteitä menee vielä. Lisäksi spiresis, furesis, marevan, revation, joku vatsansuojalääke ja kortisoni. Muitakin voi olla, nämä meni nyt illalla, huoh mikä arsenaali tädillä oli ruiskuja mukanaan. Primacoren ja kortisonin pitäisi ainakin loppua sairaalassa.

ps. huomatkaa pojan ihanat pinkit vaateet, mitkä on sata senttiselle tarkoitetut

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä toipumisen voima ja elämänilo tuossa valloittavassa pienessä pojassa on ! Ja vaaleanpunainenkin pukee häntä <3

Piia kirjoitti...

Ihana lukea noin huimasta toipumisesta!

Anonyymi kirjoitti...

siis aivan mahtava kuva tuo missä pikku herra on sun sylissä ja iso siskot kattelemassa ;)