lauantai 10. maaliskuuta 2012

Laatuaikaa

Eilen käytiin Mean kanssa uimassa, ihan kahdestaan. Meillä molemmilla oli tosi hauskaa. Ihana viettää aikaa niin ettei mikään keskeytä. Mea joutuu usein odottamaan omien juttujensa kanssa kun Toivo tarvii äitiä. Jo ihan automatka oli mukava, juteltiin niitä näitä. Pitäisi yrittää vaan enemmän tehdä ihan vaan kaksistaan. Uimahalliin lähtö oli vieläpä neidin ihan oma idea, johon äiti päätti kerrankin tarttua.



Postiin saapui tällä viikolla paketti buzzadorilta. Buzzadorina voin saada erilaisia tuotteita, joita markkinoin ystävilleni. Paketissa oli uusia tyttöille suunnattu legofriends sarjan puumaja. Monan ja Monan kaverin kanssa sitten rakenneltiin puumaja, Mean odottaessa innokkaana vieressä. Oli mukava tehdä myös Monan kanssa pitkästä aikaa yhdessä jotain. Neiti on niin paljon kavereiden kanssa, että ei juurikaan tule vietettyä aikaa kunnolla yhdessä. Mona oli jo jonkin aikaa haaveillut noista legoista ja tykäsi myös rakennella niitä. Ei ollut liian vaikea, mutta ei ihan helppokaan tehtävä. Kivointa oli kun sai itse päättää mihin kukat, perhoset ja suloiset leppäkertut laittoi. Ja kyllähän sillä sitten loppuilta leikittiinkin. Ihanaa kun on tytöillekin nyt ihan omia legoja.



Toivo taitaa olla se joka saa eniten äidiltä laatuaikaa. Leikitään pitkin päivää lattialla ja sylissäkin saa olla paljon enemmän kuin kukaan muu. Illalla käytiin vielä saunassa ja kaikki lapset nukahtivat sen päälle nopsaa. Nyt on äidin ja isän laatuajan aika.




Ei kommentteja: